12/18/2006

рогачи

христов и апостолов (vikbg.com) са лайна. ако не двамата, то христов със сигурност. след като снощи се прибрахме за да заварим строшена тръба и теч по пода, загубих два часа в най-досадното опаковане с тефлон и найлонови торбички, едва спах от притеснение дали долу няма да се разплуват неща и нещица, днес всичко мина граници.

на иначе бонбонения сайт на х&а, в секция контакти се мъдри един телефон, на който вдига З. с "да" или "ало" вече не помня, ангажира се с проблема, определя хлабаво време като "ще мина днес" и те оставя да гребеш. хм, иронично. не гребах, но в крайна сметка катилът не дойде, а бо викна предния катил, който когато му се обаждах да ни направи плочките, три дни ме зарибява че го боли кръста и в крайна сметка прибягнах до трети идиот на чиято глава трябваше да вися константно за да видя работата свършена.

хвани единия, удари другия. така получаваме универсалните си умения по в-и-к, електро-инсталации, ремотно-довършителни работи, дребни тенекеджийски услуги и т.н. и т.н.

вместо да си работя спокойно по сега закъснялия проект, да му еба майката проста.

сега пак чакаме майстор, този път за утре сутрин, в десет (и половина). според мен ако не закъснее направо няма да дойде.. дано греша.